Wie is wie?


Wij staan met een gemotiveerd team van dierenartsen en assistenten altijd voor u en uw dier klaar om goede diergeneeskundige hulp te kunnen leveren

We volgen regelmatig bijscholingen en beschikken over moderne apparatuur om u op professionele wijze van dienst te kunnen zijn. We nemen altijd de tijd voor iedere patiënt en vriendelijk omgaan met dieren staat hoog in ons vaandel


Marieke Smallegange

Marieke is de eigenaresse van Dierenkliniek Sas van Gent. Zij werkt sinds 2002 in Dierenkliniek Sas van Gent en heeft in 2009 de zaak overgenomen van Eugene David. Marieke heeft een speciale interesse in de tandheelkunde van de hond en de kat en in de speciale huisdieren (o.a. ratjes en konijnen).

Marjolein Delahaye

Marjolein werkt sinds 2010 in Dierenkliniek Sas van Gent. Marjolein heeft zich toegelegd op de gebitsbehandeling bij paarden en heeft een speciale interesse in chirurgie van de kleine huisdieren.

Annelore Willems

Annelore versterkt vanaf november 2016 ons team. Zij is recent afgestudeerd aan de Faculteit Diergeneeskunde in Merelbeke en heeft zich daar toegelegd op de kleine huisdieren. Annelore heeft een speciale interesse in het maken van echo's

Wij hebben 3 assistentes die afwisselend op onze praktijk te vinden zijn. U kunt altijd bij ze terecht voor uw vragen, om medicatie op te halen of om afspraken e.d. te maken. Ze zijn ook regelmatig in de consultatiekamers te vinden om de dierenartsen te assisteren.

Ankie Jansen

Ankie is al zeer lang werkzaam in Dierenkliniek Sas van Gent, zelfs al toen de dierenkliniek nog niet op de huidige locatie bestond. Ook haar hond Cooper, een bruine labrador, behoort inmiddels al bijna tot ons meubilair :)

Nicole Korebrits

Nicole werkt sinds 2011 in Dierenkliniek Sas van Gent. Zij heeft zich verder verdiept in de voeding van honden en katten. Ook haar hond Jace, een Australian Working Kelpie is regelmatig op de praktijk te vinden.

Nancy Rombaut

Na een pauze van 6 jaar is in 2017 Nancy weer bij ons werkzaam, voor velen een vertrouwd "nieuw" gezicht. Ze zet zich in voor honden in Spanje die het minder getroffen hebben dan haar eigen twee honden.